He aha nā mea e pili ana i ke ʻano kukuna o nā kukui LED?

Nā kukuihe mau māhele koʻikoʻi o nā kaʻa. Hiki i ke kukui maika'i ke ho'omaika'i maika'i i ka 'ike alanui o ka mea ho'okele. Eia nō naʻe, ʻo ka hoʻohana hewa ʻole ʻana i nā kukui, ʻoi aku ka ʻālohilohi a me ke kukui ʻālohilohi i hoʻokuʻu ʻia e nā ʻōpuʻu kukui LED, hiki ke hoʻomālamalama pololei i nā maka o nā mea hoʻokele ʻē aʻe, hiki ke alakaʻi maʻalahi i nā ulia kaʻa. No laila, he mea koʻikoʻi e hoʻomaopopo a hoʻopaʻa pono i ke ʻano beam o nā ʻōpala LED.

 

ʻO nā kumu e pili ana i ke ʻano beam o nā ʻōpuʻu LED ka mea nui:

 

maikaʻi chip

csp chip

Hoʻopili pololei ka maikaʻi o ka chip i ka pono o ka hoʻololi electro-optical, a laila e hoʻopilikia i ka ikaika a me ka like ʻole o ka beam.

Ke hoʻohālikelikeʻia me nā'āpana haʻahaʻa haʻahaʻa, hiki i nā'āpana LED kiʻekiʻe ke hoʻonui i ka ikaika a me ke kūlike o ke kukui.

 

Hoʻolālā lens

kukui halogen

ʻO ke ʻano a me ka mea o ka lens e hoʻoholo i ke kihi ʻokoʻa a me ke kuhikuhi o ke kukui. Hiki i nā lens kiʻekiʻe ke hoʻomalu pono i ke ʻano o ke kukui, e hoʻomāhuahua a hoʻopuehu paha i ke kukui.

 

ʻano hoʻopaʻa ʻana

kukui alakaʻi

Hoʻopili ke ʻano o ka hoʻopili ʻana o LED i ka lūlū ʻana a me ka noʻonoʻo ʻana o ka mālamalama. E alakaʻi i nā ʻokoʻa ʻokoʻa o nā ʻano lāʻau a me nā ʻenehana hoʻopili like ʻole.

 

ʻO ka hana hoʻopau wela

hoʻoluʻu pāpaʻi

Hiki i ka hana hoʻoheheʻe wela maikaʻi ke mālama i ka hana paʻa o nā LED a pale i nā hoʻololi i nā kumu lāʻau i hana ʻia e ka wela. Hiki i ka hoʻohana ʻana i nā mea hoʻoili wela kiʻekiʻe a me nā hale i hoʻopaʻa ʻia e hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ka dissipation wela.

 

ʻO kēia a me ka uila

ʻO ka paʻa o ka manawa a me ka volta he hopena pololei i ke kumu kukui o ka LED. ʻO ka nui a i ʻole ka liʻiliʻi o ke au e alakaʻi i kahi ʻano kukuna paʻa ʻole.

 

Nā kumu kaiapuni

Hiki i nā mea kaiapuni e like me ka mahana a me ka haʻahaʻa ke hoʻopili i ke ʻano kukui o ka LED. No ka laʻana, hiki ke hoʻemi ʻia ka ʻālohilohi o ka LED ma kahi ʻano wela kiʻekiʻe, a laila e hoʻopilikia i ka ikaika o ke kukui.

 

Pehea e hoʻokomo pono ai i nā kukui LED

 

kukui alakaʻi 

 

Inā ʻoe e hoʻokomo i kāu puʻupuʻu kukui LED ma luna a i ʻole ke ala hewa, e hoʻololi loa ke kumu kukui kukui. Inā kuhikuhi ka lāʻau i lalo a i ʻole ma luna o ka laina āu i kaha ai, hiki ke hoʻokomo ʻia kāu puʻupuʻu i luna i lalo. Loaʻa i nā ʻōpuʻu kukui LED nā diodes māmā ma nā ʻaoʻao ʻelua, a i ka wā e hoʻokomo ai i ka puʻupuʻu, pono e hoʻolikelike ʻia kēia mau diodes ma ke kūlana o ka hola 3 a me ka hola 9.

 

E koho i kahi kukui kukui LED kiʻekiʻe

 

https://www.wwsbiu.com/led-car-h4-led-headlight-h13-9004-9007-high-power-led-headlight-bulb-h7-h11-h9-headlight-product/

 

ʻO kēiaPuku LEDmaiWWSBIUhana ʻia me ka alumini mokulele kiʻekiʻe me ka lōʻihi maikaʻi loa a me ka hoʻopau wela. Hāʻawi ke poʻo kukui i nā kukui mana kiʻekiʻe, hoʻopuka i kahi ʻano kukuna ikaika a kālele ʻia, e hōʻoia i ka māhele like ʻana o ka mālamalama, hoʻomaikaʻi i ka ʻike a hōʻemi i ka ʻālohilohi no nā kaʻa e hiki mai ana.

 

Ma ka hoʻomaopopo ʻana a me ka hoʻonui ʻana i kēia mau mea, hiki ke hoʻomaikaʻi maikaʻi ʻia ka hopena beam o nā ʻōpala LED, e hoʻonui ai i ka palekana a me ka hōʻoluʻolu.


Inā makemake ʻoe e ʻike hou aku a kūʻai paha i nā kukui kaʻa, e ʻoluʻolu e kelepona pololei i nā luna WWBIU:
Paena pūnaewele ʻoihana:www.www.wwsbiu.com
A207, 2nd Floor, Tower 5, Wenhua Hui, Wenhua North Road, Chancheng District, Foshan City
WhatsApp: +8617727697097
Email: murraybiubid@gmail.com


Ka manawa hoʻouna: Sep-05-2024