Pehea e hoʻokomo ai i kahi hale lole luna

I nā makahiki i hala iho nei, makemake nui nā ʻohana i ka hoʻomoana ma waho a hauʻoli i ka nani o waho. ʻAʻole kaupalena ʻia nā hale lole i nā hale lole kuʻuna honua.hale lole o lunahe koho hou no hoi. Pehea ʻoe e hoʻokomo ai i ka hale lole i kūʻai ʻia?

 hale lole luna

Hoʻomākaukau

 

ʻO ka mea mua, e hoʻopaʻa pono i kāu kaʻa me kahi pā hale kūpono. ʻO ka hoʻokomo ʻana i ka hale lole kaʻa e pono ai i kahi lāʻau paʻa e kākoʻo i ke kaumaha o ka hale lole. E nānā i ka hiki ke hāpai i ka lāʻau e hōʻoia i hiki iā ia ke pale i ke kaumaha o ka hale lole a me ka mea hoʻohana.

 

E hoʻouka i ka pā

 

Inā ʻaʻohe pā o kāu kaʻa, pono ʻoe e kau mua. E koho i kahi rack i kūpono i ke kŘkohu kaʻa a hoʻokomo iā ia e like me nā kuhikuhi. I ka hoʻouka ʻana, ua ʻōlelo ʻia e kau i kahi pale ma luna o ka hale e pale ai i nā ʻōpala ma luna o ka hale i ka wā e kau ai.

 

E hoʻokomo i ka pale lalo o ka hale lole

 

E hoʻopaʻa i ka pale ma lalo o ka hale lole a i ka papa lalo o ka hale lole. ʻO ka maʻamau, ʻo ka pā lalo o ka hale lole i haku ʻia me kahi ʻāpana aluminika a me nā mea hoʻoheheʻe plastik i mea e hōʻoia ai he paʻa a paʻa. E hoʻohana i kahi hui hoʻoponopono U-like e hoʻopaʻa paʻa i ka bracket ma lalo o ka hale lole.

 

Hale lole ma luna o ke kaʻa

 

Hapai i ka hale

 

E hoʻokiʻekiʻe i ka hale lole me ke kaula i kau ʻia ma luna o ka pā hale. Pono kēia ʻanuʻu i ʻelua mau kānaka e hana like e hōʻoia i ke kau ʻana o ka hale lole ma luna o ka pā. E hoʻopaʻa i nā pale ma lalo o ka hale lole i ka pahu ukana e hōʻoia i ka paʻa a paʻa ʻole ka hale lole.

 

Hoʻopaʻa i ka hale lole

 

E hoʻohana i nā wili hoʻopaʻa a me nā wili e hele mai me ka hale lole e hoʻopaʻa paʻa i ka hale lole i ka ʻeke ukana. E hoʻopaʻa pono i nā wili a pau e pale aku i ka hemo ʻana i ka wā o ke kaʻa. E nānā i ka paʻa o ka hale lole i ʻole e haʻalulu i ka wā e hoʻokele ai.

 

Ke kau ʻana i ke alapiʻi

 

ʻO ka hapa nui o nā hale lole i hoʻolako ʻia me kahi alapiʻi telescopic. E hoʻopaʻa i ke alapiʻi ma kekahi ʻaoʻao o ka hale lole e hōʻoia i ka paʻa a hiki ke pale i ke kaumaha o ka mea hoʻohana. Hiki ke hoʻokomoʻia ke alapiʻi ma kaʻaoʻao a ma hope paha e like me ka makemake pilikino.

 

Ka wehe ʻana i ka hale lole

 

Ma hope o ke kau ʻana, wehe i ka hale lole a hana i kahi nānā hope. E nānā a hōʻoia i hiki ke wehe maʻamau nā ʻāpana a pau o ka hale lole, a paʻa mau ka moena a me nā mea i loko. Inā hoʻolako ʻia ka hale lole me ka uhi wai a i ʻole ka pale, hiki iā ʻoe ke hoʻokomo pū me ia.

 

Ka nānā mua ʻana

 

Ma mua o kēlā me kēia hoʻohana ʻana, e hana i kahi nānā piha e hōʻoia i ka paʻa ʻana o nā mea paʻa a pau a wehe ʻia ka hale lole. E nānā pono i ka paʻa o ke alapiʻi a me ka hana wai ʻole o ka hale lole.

 hale lole kaʻa hoʻomoana

Me nā ʻanuʻu i luna, hiki iā ʻoe ke hoʻokomo pono i ka hale lole i luna a hauʻoli i ka leʻaleʻa o ka hoʻomoana o waho. Inā he mau pilikia i hoʻoholo ʻole ʻia, e ʻoluʻolu e kelepona i ka mea hoʻolako āu i kūʻai ai i ka hale lole.

WWSBIUHe hui kūikawā i ka hana ʻana i nā huahana waho automotive. Inā kānalua ʻoe i ka hale lole e koho ai no kāu kaʻa, e ʻoluʻolu e kelepona i ka hui WWSBIU a e kōkua mākou iā ʻoe e koho i ka hale lole kūpono loa no kāu kaʻa.


Inā makemake ʻoe e ʻike hou aku a kūʻai paha i nā kukui kaʻa, e ʻoluʻolu e kelepona pololei i nā luna WWBIU:
Paena pūnaewele ʻoihana:www.www.wwsbiu.com
A207, 2nd Floor, Tower 5, Wenhua Hui, Wenhua North Road, Chancheng District, Foshan City
WhatsApp: +8617727697097
Email: murraybiubid@gmail.com


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-19-2024