ʻO ka mālama ʻana no ka hoʻokomo ʻana i kahi pahu hale ma luna o kahi sedan

Apahu kaupakuhe hoa kūpono no nā huakaʻi kaʻa kaʻa ponoʻī a me nā huakaʻi lōʻihi, a hiki iā ia ke hoʻonui i ka waiho ʻana o ke kaʻa. No ka hōʻoiaʻiʻo ʻana i ka palekana a me ka maʻalahi, aia kekahi mau mea nui e mālama ai i ka wā e hoʻokomo ai a hoʻohana i ka pahu hale ma luna o kahi kaʻa.

 

 pahu hale kaʻa Sedans

E koho i ka pā hale kūpono

 

ʻO ka pā hale ke kumu o kakaʻapahu kaupaku. Pono nā kaʻa e hoʻokomo i kahi pā hale hou. I ke kau ʻana iā ia, pono ʻoe e koho i kahi lāʻau hale hilinaʻi.

Pono ka pahu o ka hale e amo i ke kaumaha piha o ka pahu o ka hale a me nā mea i loko, no laila he mea koʻikoʻi kona paʻa a paʻa.

 

Kūlana hoʻokomo

 

I ke kau ʻana i ka halelunapahu ma luna o ke kaʻa, ʻaʻole pono e mamao loa ka hoʻonohonoho ʻana i mua a i ʻole i hope. E hōʻoia ʻaʻole e pā ka ʻīpuka hope a me ka puʻu o ke kaʻa i ka pahu o luna ke wehe piha. Pono e hoʻolikelike ʻia ka pahu kaupaku me ke alanui e hōʻemi ai i ke kū ʻana o ka makani a me ka leo makani.

 

Kaha pahu pahu

 

ʻO ka mea maʻamau, ʻoi aku ka maikaʻi o ka 380 lita a 420 lita no ka hoʻokomo ʻana i ke kaʻa. Hiki i kēia nui ke hoʻokō i nā mea e pono ai ka hoʻouka ʻana me ka hoʻokau ʻole ʻana i ke kaumaha o ke kaʻa.

 

pahu hale Sedans

 

E nānā mau i nā mea paʻa

 

Ma mua o kēlā me kēia huakaʻi lōʻihi a i ka wā hoʻomaha, e nānā i nā hoʻoponopono o kaukana kaʻapahu e hōʻoia i ka paʻa a ʻaʻole wehe. He mea koʻikoʻi ka paʻa o ka pahu o ka hale i ka wā e hoʻokele ai i nā wikiwiki kiʻekiʻe.

 

E nānā i ke kiʻekiʻe o ka pahu o ka hale

 

Ma hope o ka hoʻokomo ʻana i ka pahu o ka hale, e hoʻonui ke kiʻekiʻe o ke kaʻa. E noʻonoʻo i nā hōʻailona palena kiʻekiʻe i ka wā e hele ai e pale i ka hui ʻana ma nā hale kaʻa lalo a i ʻole ma lalo o nā alahaka haʻahaʻa.

 

E noʻonoʻo i ka hoʻohana ʻana i ka wahie a me ka lawelawe ʻana

 

ʻO ka pahu o ka hale e hoʻonui i ka pale makani o ke kaʻa, e pili ana i ka hoʻohana ʻana i ka wahie a me ka hana ʻana. Ke hoʻohana ʻole ʻia ka pahu o ka hale, pono ia e wehe iā ia e hōʻemi i ka hoʻohana wahie pono ʻole.

 

E mālama i nā kānāwai a me nā hoʻoponopono

 

Loaʻa i nā ʻāina a me nā ʻāina ʻokoʻa nā lula e pili ana i ka hoʻohana ʻana i nā pahu hale. E hōʻoia i ka hoʻokomo ʻana a me ka hoʻohana ʻana i ka pahu o ka hale e hoʻokō i nā kānāwai kūloko a me nā hoʻoponopono e pale aku i ka hoʻohana pono ʻole.

 

 004 (5)

Ke koho ʻana i kahi pahu hale, ʻo kēia390L pahu ākea ākeamai WWSBIU kahi koho i ʻōlelo ʻia. He kūpono ia no nā kaʻa, he 12kg wale nō ke kaumaha, maʻalahi ke hoʻouka a lawe ʻia, a hana ʻia me nā mea ABS a me PMMA kiʻekiʻe, ʻo ia ka lōʻihi a hiki ke kū i ke anuanu. ʻO ka hoʻolālā wehe ʻelua ʻaoʻao e maʻalahi i ka lawe ʻana i nā mea i waho, e hoʻomaikaʻi nui i ka maʻalahi o ka hoʻohana.


Inā makemake ʻoe e ʻike hou aku a kūʻai paha i nā kukui kaʻa, e ʻoluʻolu e kelepona pololei i nā luna WWBIU:
Paena pūnaewele ʻoihana:www.www.wwsbiu.com
A207, 2nd Floor, Tower 5, Wenhua Hui, Wenhua North Road, Chancheng District, Foshan City
WhatsApp: +8617727697097
Email: murraybiubid@gmail.com


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-29-2024